Siirry sisältöön
30 huhtikuun, 2019 / pirkonsepustus

Vappu (ko)

Nyt jo. Olen kuvitellut, että vappu on 1.5 mutta en enää. Ajelin iltapäivällä Turun läpi ja kyllä se vappu on jo tänään. Koko kaupunki täynnä vappuihmisiä ilmapalloineen ym krääsän kera. Poikkesin isoon markettiin ja voi helvata sitä ihmisten paljoutta. Itsekin sorruin ostamaan tarjousnakkeja ja -30% alesta kanelikierrepitkon. Rakastan kuivahtanutta kanelikierrepitkoa. Kai sitä vappuna voi revitellä. Eihän tuo tee hyvää polvileikkausta ajatellen, mutta jätän siman ja nakit väliin. En edelleenkään ymmärrä ihmisten ostosten paljoutta, kun kaupat on joka ikinen päivä auki. Olen itse rajoittanut kaupassakäynnin korkeintaan kahteen kertaan 10vrk. Laitan oikein ajatusalta listaa mitä ostan ja teen keittoja ym pakastettavaa. Savupotka hernekeitto on pravuuri yksi ja jauhelihakasvispihvit kakkonen. Eli tänään tein ylimääräisen kauppareissun koska himoitsin nakkeja, mutta olisipa pitänyt jättää väliin, kun kassajonot oli kuin itänaapurissa. Pikakassaa eli itsepalvelukassaa käytän yleensä, mutta -30% ostokset ei kelpaa sinne. Uuvuttuani jäin istumaan käytävän penkille ja kyttäsin poikaa tai miestä joka laittoi postipaketteja lokeroihin. Yhtäkkiä tämä henkilö jätti kaikki paketit levälleen siihen lattialle ja juoksi ulos. Hei haloo siitä olisi ja voikin joka ikinen halukas keräämään paketit mukaansa. Onneksi ei kuulu mulle ja henkilö jolle kerroin asian oli sitä mieltä, että kamerat kuvaa. Toivottavasti kuvaavat. Mahdanko miettiä liikaa asioita jotka ei kuulu minulle.

Olen hankkinut uudet vappuvermeetkin itselle, mutta en jaksa lähteä huseeraamaan, kun pääsen huomenna hoitamaan  Miksua. Iltahoito sopii huonokoipisellekin kun poika menee jo aikaisin nukkumaan. Poika on ihana ja tällä hetkellä ainut joka tarvitsee välillä mummitusta. Vauvat ovat ihania ja Miksukin alkaa olla taapero. Vauhti on kova ja jokainen ovi ja laatikko ovat sopivia aukomiseen ja sormet väliin itku tulee. Olisinpa hänen vanhempansa laittaisin kaikki ovet ja laatikot lukon taakse. Eipä ole minun ongelma, mutta ei mene sormet minkään väliin, kun mummitus vahtii. Ihanaa kun kelpaan hoitajaksi.

Olen sydänjuuriani myöten kyllästynyt kuuntelemaan seinäni taakse muuttanutta uutta naapuriani, joka rakentaa koko ajan mutta mitä? Soittaa koko ajan basson jyskettä, polttaa laajan kaveriporukan kanssa tupakkaa ja jotain muutakin viereisellä parvekkeella. Alapuolen ukko polttaa ja räkii ja nyt naapuri harjittaa samaa saaatetta.

Aion muuttaa jälleen kerran.

 

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.